Het ouderwets lekkere vlees van Slagerij Velstra

In de Nieuwe Oosterstraat vind je de ambachtelijke Slagerij Velstra, waar ieder stukje vlees nog gewoon door slagershanden gaat. Van heerlijk gekruid gehakt tot de ouderwetse saucijzen en van het malse biefstukje tot de lekkerste vleesspecialiteiten: bij Velstra heb je gegarandeerd een lekker stukje vlees.

De goedlachse Jack Melein staat sinds 1985 achter de toonbank en hij kent zijn boeren persoonlijk. Daardoor weet hij precies uit welk slachthuis zijn vlees komt en weet hij zeker dat dierenwelzijn voorop staat. Zo krijg jij al meer dan veertig jaar het beste stukje vlees voorgeschoteld.

Gourmetten en barbecueën

Ook als je wil gourmetten of zin hebt in een gezellige barbecue zorgt de slager voor een compleet verzorgd vleespakket, aangevuld met de huisgemaakte sauzen. En weet je even niet wat je moet eten? Op de website staan heerlijke recepten. Eet smakelijk!

Slagerij Velstra vind je in de Nieuwe Oosterstraat, op nummer 2a. Je kunt er terecht voor vlees, vers belegde broodjes, salades en compleet verzorgde barbecues. De slagerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *