Na zeventig jaar verhuist Schlichting naar een nieuwe locatie

Kwaliteitsschoenen voor het hele gezin, sinds 1950: dat is waar Schlichting voor staat! Op het schoeisel van Schlichting loop je heerlijk en je kunt er lang mee vooruit. Een schoen moet niet alleen lekker lopen, maar mag ook zeker mooi zijn. Met die gedachte is de collectie van de schoenenwinkel samengesteld.

Samen met Wouter en Mariëtte vind je die ene schoen voor de juiste gelegenheid. Dat lukt makkelijk, want: de hele winkel staat vol met merken als Gabor, AQA, Loints, Men of Global, Clarks, Verhulst en Waldlaufer. Kom snel eens langs in het pand aan het Naauw, want binnenkort kan het niet meer: Schlichting gaat verhuizen!

Combinatie van factoren

Ja, na zeventig jaar is het écht zover: Schlichting gaat naar een ander pand. Wouter en Mariëtte verlaten het Naauw en verhuizen naar de Wirdumerdijk. Het is een combinatie van factoren geweest, maar vooral de combinatie van het coronavirus en een veranderende manier van winkelen zijn Wouter en Mariëtte tot deze beslissing gekomen.

Vanaf begin juni gaat Schlichting open in het nieuwe pand, naast Sascha en de KPN. Tot die tijd kun je nog terecht aan het Naauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *