Hét model van Friesland begint eigen YouTube-kanaal

‘Doutzen Diaries’ is het nieuwe YouTube-kanaal van topmodel Doutzen Kroes. Afgelopen maandag deed zij haar verhaal in het telvisieprogramma Jinek.

In haar video’s wil ze mensen laten zien wat ze in haar dagelijks leven zoal doet, zowel thuis als op het werk. Op de vraag of ze het erg vindt dat mensen inzicht krijgen in haar privéleven is het antwoord nee. ‘Ik ben eigenlijk altijd bezig geweest met filmen, privé. Heel veel dingen vastleggen, het jammer vinden dat ik zoveel meemaak en het niet kunnen delen, het ook niet kunnen terughalen en nu heb ik een team om me heen die mij al acht maanden volgt, waardoor ik al heel veel beeldmateriaal heb.’

Het is niet dat mensen misvattingen over haar hebben, maar door haar YouTube-video’s wil het Friese model afkomstig uit Eastermar ook een andere kant van zichzelf laten zien. Dit zal een kant zijn die mensen nog niet van haar kennen en zal anders zijn dan hoe het management haar altijd heeft neergezet. Dit verschil zal onder andere tot uiting komen in de relatie met haar man Sunnery James.

Ook benieuwd naar Doutzen haar eerste video? Gisteren is deze online gekomen en je kunt hem hieronder bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *