Gezocht: Vrijwilligers voor ons online platform

Er is op dit moment sprake van zó ontzettend veel veranderingen vanwege het nieuwe coronavirus, dat ondernemers hier erg onder lijden! Wij willen hen helpen in deze moeilijke tijd en daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil jij de lokale ondernemers een handje helpen en de mensen van onze mooie stad informeren? Lees dan snel verder!

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het opzetten van een online platform, waarbij wij de zaken van de ondernemers in Leeuwarden onder de aandacht willen brengen. Denk bijvoorbeeld aan de openingstijden van de winkels, bezorg- en/of afhaalmogelijkheden, acties, verhalen van ondernemers en alles dat we maar kunnen bedenken om de ondernemer te helpen. Dit alles om jullie als Leeuwarders op de hoogte te houden en te zorgen dat wij met zijn allen de nieuwe crisis overleven.  

Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Stuur dan even een berichtje naar info@welkominleeuwarden.nl, waarin je vertelt wie je bent en wat je doet. Voeg ook even een of twee voorbeeldjes van zelfgeschreven teksten toe, zodat wij een beeld krijgen van je schrijfstijl. We verwachten verder dat je foutloos Nederlands kunt schrijven en daarnaast is ervaring met social media en WordPress een pré.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *