Gerust en coronaproof bij Foto Van Keulen

Toen het bedrijf begon, ontwikkelden ze nog rolletjes. Digitaal bestond nog helemaal niet. Petra, de huidige eigenaresse van Foto Van Keulen, heeft het allemaal meegemaakt. Ook de eerste digitale camera met een megapixel.

Boven in de winkel vind je een studio waar ze foto’s maken, maar ook buiten op locatie kun je prachtige plaatjes laten schieten. Foto Van Keulen verkoopt tegenwoordig ook camera’s en ze printen foto’s voor mensen. Het is heel breed, dus met van a tot z kan ‘Foto Van Keulen’ je helpen.

Corona

Door corona is het momenteel rustig. Mensen komen alleen als het echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor een pasfoto voor een rijbewijs. Foto Van Keulen probeert wel alles coronaproof te doen. In het geval van een cursus, proberen ze het met niet te veel mensen te doen.

“We proberen wel wat we kunnen doen en wat we veilig kunnen doen als we buiten zijn. We blijven ons aan de maatregelen houden, want we willen wel dat de klanten zich veilig voelen.”

Als ondernemer zegt Petra dat ze meer zorgvuldig haar beslissingen moet maken. “Wat we eigenlijk doen is denken wat we in de toekomst zullen doen. Je hebt nu ook meer tijd, dus we zijn bezig met een nieuwe website te ontwerpen. Zo gaan we bruiloften ernaast doen en dit echt aanpakken als een apart ding. Investeren in de toekomst, dat proberen wij te doen. We kunnen er nu alvast mee beginnen en als de bruiloften straks weer doorgaan, dan zijn we er gelijk helemaal klaar voor.”

“Nu alles coronaproof is, doen we veel op een andere manier. Later zal het weer anders zijn, dus je moet altijd klaar staan om het anders aan te kunnen pakken. Dat hoort erbij hé? Als ondernemer! Het zal wel voor een tijdje nog zo blijven, maar als je de knop omzet en de gedachte hebt van hoe doen we alles coronaproof en hoe gaan we met klanten om, dan komt het goed. Ik had het natuurlijk liever wel anders gehad.”

De stress is er zeker bij, maar Petra komt positief en realistisch over. Wat ze absoluut mist is de interactie met haar klanten. Ze is blij dat het langzamerhand terugkomt. “Ik hoop dat het straks helemaal terug is, want dat is het allerleukste!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *