Gerard & Grace in Grand Café de Friesche Club

Op zaterdag 12 oktober vanaf half elf ’s avonds zal er een live-concert van Top2000-band Grace samen met zanger en solist Gerard Rinsma (dominee van Goutum en Leeuwarden-Zuid) in Grand Café De Friesche Club zijn. Hier is een deel van de clip ‘Jacobstraat’ opgenomen.

In 2017 brachten ze hun eerste cd uit met daarop achttien songs uit de top 2000, die ze voor de gelegenheid vertaald hadden in het fries. De cd werd in de Friese pers lovend besproken:

 ”Het is een album geworden dat er mag zijn.

Gewoon een feest om het album aan iemand cadeau te geven.

Gerard Rinsma laat in zijn Friese vertalingen gewoon horen waar de nummers over gaan en komt zo op een heel natuurlijke wijze uit bij de universele zeggingskracht (strekking) daarvan.

Omdat een deel van de clip ‘Jacobsstraat’ (vertaling van Bakerstreet van Gary Raf-ferty in het Liwwarders) in Grand Cafe De Friesche Club werd opgenomen, vinden Gerard & Grace het extra leuk om juist hier te mogen spelen. Maar daarnaast zullen nummers van U2, Santana, Robbie Williams, Fleetwood Mac en van eigen bodem De Dijk, The Scene, Het Goede Doel, De Kast en van Gerards solo-cd voorbijkomen.  

Voor meer info:

  • Facebook: Top2000-band Grace & ds. Gerard Rinsma
  • Website: http://www.gerardrinsma.nl/gerardengrace/
  • YouTube: Jacobsstraat https://www.youtube.com/watch?v=CDiIgp9Qtow
  • Hjir komt se oan: https://www.youtube.com/watch?v=GkmZixTJDOU
  • Spotify en ITunes: Gerard & Grace

Heb je op deze avond nog ruimte In je agenda? Dan ben je meer dan welkom om het optreden bij te wonen.

Zaterdag 12 oktober 22.30 uur, Grand Café De Friesche Club, Ruiterskwartier 57, 8911 BP Leeuwarden, tel. (058)2125037, e-mail: info@grandcafedefriescheclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *