Eetcafé Spinoza staat te koop!

Eetcafé Spinoza, een bekende locatie voor velen om lekker een hapje te gaan eten. Een ruime keuze uit (h)eerlijke, verse en betaalbare gerechten, ideaal dus. Toch is er een maar… Het eetcafé staat namelijk te koop.

‘Te koop Eetcafé Spinoza, Leeuwarden’, zo luidt de kop op de website Horecasite. Foto’s, prijzen een omschrijving alles is hier terug te lezen. Spinoza staat dus echt te koop!

In 1989 werd Spinoza opgericht en het heeft door de jaren heen verschillende eigenaren gehad. Sinds 2006 is Corné van de Erve de eigenaar van Eetcafé Spinoza. Hij is vorig jaar ook ‘Lokaal op Hatsum’ in de buurt van Dronrijp begonnen. Zal dit een reden zijn voor de verkoop van Spinoza?

Spinoza heeft naast het heerlijke eten natuurlijk een bijzonder concept; het theaterrestaurant ‘Descartes’ wat zich bevindt op de eerste verdieping van het pand. Tussen de verschillende gangen door kun je kijken naar een theatervoorstelling. Lekker eten in combinatie met een stukje vermaak. Met andere woorden een uniek avondje in Leeuwarden. Eetcafé Spinoza is dan ook uitgeroepen door RTL4 als beste eetcafé van Nederland! Het zou toch zonde zijn als dit verdwijnt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *