Films: de must-see van aankomende maanden

Actie, spanning, helden en een lach en een traan. Naar deze films kijken wij nu echt uit. 2019 gaat van start met een paar knallers van films en deze vier kun je vast op je watchlist zetten!

Bumblebee
20 december 2018 

De kleine Transformer Bumblebee krijgt zijn eigen spin-offfilm. In 1987, twintig jaar voor de eerste Transformers-film, schuilt Bumblebee op een autokerkhof, totdat Charlie hem mee naar huis neemt. Al snel blijkt het niet zomaar een VW Beetle te zijn en werken zij zich diep in de nesten in een oorlog die hun pet te boven gaat. 

Replicas
3 januari 2019
Wanneer zijn vrouw Mona en drie kinderen bij een auto-ongeluk omkomen besluit neurowetenschapper William het bewustzijn van zijn gezin over te plaatsen in een nieuw lichaam. Echter zijn vrouw en kinderen niet op de hoogte van hun tweede leven en blijkt het klonen uitermate experimenteel en bovenal wettelijk ongeoorloofd te zijn. 

Glass
17 januari 2019
Met Glass is de trilogie, na Unbreakable (2000) en Split (2016), compleet. David Dunn achtervolgt Kevin Wendell Crumb, of eigenlijk één van zijn 24 persoonlijkheden The Beast, in een serie van escalerende ontmoetingen. Ondertussen smeedt Elijah Price, beter bekend als Mr. Class een heel ander plan en speelt met geheimen tegen beide ‘superhelden’. 

The Lego Movie 2: the Second Part
5 februari 2019
Vijf jaar na Taco Tuesday is niets meer awesome. De Duplo Invaders hebben Bricksburg in een post-apocalyptische wereld veranderd doordat Finn’s zusje in de kelder mocht spelen. Emmet is nog steeds Emmet, ietwat sullig en doet alsof er niets aan de hand is. Totdat General Sweet Mayhem zich bij de Duplo Invaders voegt en om de Legoverse over te nemen. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto: Glass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *