Fijne feestdagen en een gezond 2022!

Een paar keer met de ogen knipperen en 2021 is alweer voorbij. De champagne weer ontkurkt, de vele borrels gepland en de foute kersttruien ingeslagen. Als dat nog niet genoeg is, dan staan de kerstpakketten alweer klaar om burgemeester gemaakt te worden. Ook wij van team Welkom in Leeuwarden ontkomen niet aan deze dagen en hebben al een super leuke kerstborrel gehad. De laatste maanden is onze website en het team aardig gegroeid. Dan hebben wij het niet alleen over de corona kilo’s, maar over de prestaties van de website. Een mooi moment om even terug te blikken.

2021

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: bijna anderhalf miljoen (!) pageviews in 2021. De allerbeste dag van dit jaar hebben we al vrij vroeg mogen meemaken. Op 31 januari hadden wij een kleine 13.000 unieke bezoekers op onze website. ‘Dit is de duurste woning die nu te koop staat in Friesland voor € 2.795.000!’ heeft dit jaar het allerbeste gescoord. Op de voet gevolgd door ‘Cambuur’s MI-side treedt op als demonstraties uit de hand lopen’ en ‘De Naakte Waarheid: Saakje de Vos’. Ook hebben wij geconstateerd dat liefst 90% van jullie op de mobiel, en dan voornamelijk vanuit Facebook naar onze website komen. Uiteraard gaan wij met het team aan de slag om jullie hier een nog betere gebruikerservaring te geven.

Komend jaar

Voor het komende jaar 2022 staan er een aantal grote wijzigingen op het programma. Hier kunnen we jullie nog niet heel veel over vertellen. Wel kunnen we alvast verklappen dat de techniek achter de website sterk verbeterd gaat worden. Dat wij ons gaan focussen op het gebruikersgemak van ons team en ook zeker van jullie. Houd de website en socials goed in de gaten voor meer informatie!

Voor nu wensen wij jullie allemaal, voor zover het kan, super fijne feestdagen en een fantastisch 2022! Team Welkom in Leeuwarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.