Een nieuwe column van Danny Sesseler: Bitcoin

Iedereen heeft er wel van gehoord. Het digitale geld van criminelen of toch niet … De wereld van de cryptomunten is op dit moment een Wild West voor avonturiers. Veel geld verdienen of verliezen in korte tijd is mogelijk.

Het beleggen van de toekomst. De rendementen staan niet in verhouding tot wat we gewend zijn. Let wel op: in deze wereld zijn veel oplichters (scammers) actief.

Uiteindelijk zal crypto de wereld veroveren. De banken zijn hier niet blij mee en laten zich vaak negatief uit over crypto. Maar om nu je spaarcentjes op de bank te zetten en daar voor te moeten betalen is toch ook raar? Zelfs onze euro zal in de nabije toekomst digitaal worden, bijna net als de bitcoin. Het grote verschil blijft dat bitcoin decentraal is en niemand de baas is.

Het kopen van bitcoin via een Nederlandse site is makkelijker dan je denkt, ask Google. Neem maar van mij aan dat je over vijf jaar begrijpt wat ik bedoel als je vanaf nu iedere maand vijftig euro aan bitcoins koopt. Miljonair zal je dan denk ik nog niet zijn, maar een leuke nieuwe auto kan je dan zeker kopen.

Dit is mijn mening. Als je dan toch iets met je geld wilt doen is dit volgens mij de beste optie. Vele zullen dit tegenspreken, maar geloof me, je zal me bedanken als je dit doet.

Het contante geld zal verdwijnen en mede daarom zal ook mijn bedrijf Love N Joy binnenkort ook mogelijk crypto accepteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *