Deze week in het mooiste huis: Púndyk 4 in Wytgaard!

Yes, daar waren we weer met een nieuw droomhuis. Deze week in het mooiste huis: Púndyk 4 in Wytgaard! Net buiten het dorp vind je deze gerenoveerde kop-hals-romp boerderij die gebouwd is in 1908. Het huis staat getaxeerd op € 925.000 k.k., maar dan heb je ook wat, namelijk: 

Indeling: entree, hal met toegang tot kelder, royale woonkeuken met speksteenkachel, tuindeuren en keukenunit in hoekopstelling, opkamer (momenteel in gebruik als kantoor) met balkon, woonkamer houtkachel, kantoorruimte, hal met toilet, tussenhal hal met vide en trapopgang, hobbyruimte (gym) met toegang tot garage en de deel / schuur, badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en aansluitend een separaat toilet. 

1e verdieping: royale overloop, totaal 7 slaapkamers, badkamer met ligbad (whirlpool), wandcloset, bidet en wastafelmeubel. 

2e verdieping: middels vaste trap bereikbare zolderberging alwaar extra slaapkamers te realiseren zijn. 

De deel/schuur is circa 420 m2 groot en is een gewapende en geïsoleerde betonvloer (met leidingwerk). De ruimte is momenteel in gebruik als schuur / opslag maar is naar eigen wens in te delen. De schuur is tevens een zeer royale zolder. 

Het geheel is gelegen op 6980 m2 eigen grond en naast de boerderij staat het voormalige koetshuis. Dit koetshuis is recent verbouwd, geïsoleerd en er is vloerverwarming aangelegd. De ruimte kan nog naar wens ingedeeld worden en is zo voor meerdere doeleinden geschikt (wonen, woon-werk, B&B / Airbnb, etc). Ook in de deel van de boerderij zijn diverse voorzieningen aangebracht waardoor ook hier diverse mogelijkheden zijn. 

Aangezien het geheel een behoorlijk volume heeft is met name zorg of kantoor aan huis zeer geschikt! 

Bron: Funda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *