Bistro Aragosta officieel geopend door Arno Brok

Gisteravond is Bistro Aragaosta officieel geopend. 5 juni ging de zaak al open, maar liet tot gisteravond wachten op een officiële opening. De opening is verricht door Commissaris van de Koning Arno Brok. Bistro Aragosta is een groot succes, blijkt uit een bericht wat valt te lezen op de Facebook-pagina.

”Inmiddels zijn 528 gasten vanaf 5 juni aangeschoven voor een lunch of diner. Ieder diner was iedere avond vol geboekt en ook voor de komende weken blijven de reservering binnen stromen. De recensies zijn buitengewoon positief.”

Bij Bistro Aragosta worden de gasten ontvangen in een Internationale luxueuze ambiance waarbij de indruk zou kunnen ontstaan dat je in Parijs, Florence, Sevilla of bijvoorbeeld in New York zou kunnen zitten. Gerechten met Franse & Italiaanse invloeden in alle éénvoud geserveerd waarbij de pure smaken in balans blijven. Maar ook kreeft (Aragosta in het Italiaans) oesters, lamsvlees en asperges uit Gaasterland.  Wijnen en champagnes uit Frankrijk, daarnaast een prachtige selectie van Italiaanse wijnen en de rest van de wereld waarbij een wijn uit Israël niet onvermeld mag blijven. 

Bistro Aragosta
Voorstreek 12 
8911 JN Leeuwarden
www.bistro-aragosta.nl
info@bistro-aragosta.nl
058 3030481

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.