Deze week in het mooiste huis: Nieuwstad nummer 7 in Burgum

We hebben weer even goed lopen zoeken naar een nieuw droomhuis en yes! We hebben er weer een gevonden. Namelijk Nieuwstad nummer 7 in Burgum.

Op een prachtige locatie aan de rand van Burgum staat dit riant en gemoderniseerd landhuis met vrijstaande dubbele garage. Gebouwd voor het jaar 1906. In 1995 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Het voorhuis is hierbij in de originele staat behouden en heeft nog vele authentieke kenmerken zoals een bedstee en balkenplafond. Het is dan ook een monumentaal pand.

Achter de woning bevindt zich een veranda en terras met uitzicht over de royale aangelegde tuin met gazon en houten buitenverblijf.

Ook is er een geweldige indeling van het huis namelijk: het souterrain met hobby-/sportruimte,  biljartzaal met bar en een bioscoop. Op de begane grond heb je een entree met ruime gang, toilet, voorkamer, voorkamer met serre, woonkamer, open woonkeuken, slaapkamer met inloopkast en badkamer en een bijkeuken met kelder. En op de eerste verdieping heb je 5 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de garage heb je een vaste trap naar de kelder en naar de verdieping.

Prijskaartje

Aan deze mooie woning zit natuurlijk ook zeker een prijskaartje. Het huis kost namelijk € 1.500.000 kosten koper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *