Sokken in sandalen zijn weer helemaal in de mode

Ja… je zult het bijna niet geloven maar het is echt waar, ze zijn terug van weggeweest: Sokken in sandalen zijn weer helemaal hip!

Jarenlang is het een echte no-go geweest, sokken in sandalen. Je schaamde je de dood als er weer een familielid of vriend aan kwam met sokken in zijn sandalen… Maar goed nieuws! Het schamen is verleden tijd. De omstreden trend is dankzij modeontwerpers, celebrities en influencers terug van weggeweest.

Top 10 grootste modemissers

In 2017 stond de sokken in sandalen trend nog in de ‘top 10 grootste modemissers die mannen kunnen maken volgens vrouwen’. Ze stonden destijds op plek nummer 5.

Plottwist

Maar nu in 2021 gaan vrouwen er zelf mee aan de haal. De veelbesproken kledingcombinatie wordt nu steeds vaker gespot bij influencers en celebrities. Zo was actrice Sarah Jessica Parker, bekend van Sex and the City, afgelopen februari gespot met sokken in haar pumps. Ook model Kendall Jenner doet mee aan de trend en draagt witte sokken in haar sandalen.

Comebacks

Sokken in sandalen zagen we jarenlang niet in het straatbeeld, maar het lijkt erop dat de trend pas een comeback maakt. Sokken in sandalen is niet de enige mode trend die een comeback maakt. Zo maakten ook het vissershoedje, joggingspak en Crocs een comeback naar onze kledingkasten.

Wil jij ook mee met de modetrend?

Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Kies om te beginnen voor effen basiskleur voor de sok en match deze met de sandaal! Ga jij meedoen met de sokken in sandalen trend dit jaar?

Bron: Metronieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *