Dedoles komt naar Leeuwarden.

Leeuwarden – 10 maart 2023 opent Dedoles haar nieuwste winkel in winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden. Het van oorsprong Slowaakse Dedoles is in een aantal Europese landen heel succesvol en staat met name bekend om de vrolijke sokken.

Sjoerd Smeets van Dedoles vertelt: ‘De winkel wordt een echt sokken-walhalla en je vindt hier meer dan 300 verschillende sokken in allerlei thema’s. We hebben voor ieder wat wils, sokken met cavia’s, zeemeeuwen, bier of bloemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in het assortiment. Het allerleukste aan onze sokken: het zijn niet twee dezelfde sokken, maar een perfect bij elkaar passend paar, iets wat je in ons hele assortiment terug ziet, zelfs de linker en rechter slippers en sloffen zijn verschillend.’

Het Dedoles assortiment is enorm uitgebreid en omvat naast standaard sokken ook een lijn kindersokken en ondergoed, sportkleding, bikini’s badpakken, zwembroeken en nog veel meer. Alle producten worden ontworpen door het eigen team van ontwerpers. Ook voor diegene die liever geen gekke printjes draagt, heeft Dedoles tegenwoordig haar populaire sokken in effen kleuren beschikbaar.

De winkel in Leeuwarden is straks de grootste Dedoles winkel van Nederland. Waar we in andere winkels keuzes moeten maken welke designs we wel of niet in de winkel presenteren is in Leeuwarden plek voor vrijwel alle Dedoles producten! Dedoles heeft reeds winkels in Emmen, Arnhem, Zwolle en Enschede. Voor April staat een opening gepland in Venlo.

We openen de winkel vrijdag 10 maart om 10 uur met speciale openingsaanbiedingen welke het hele weekend geldig zijn, zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *