Club Noa komt terug met heerlijke reünie in Club RED!

Het gaat écht gebeuren: Club NOA komt terug! Na tien jaar organiseert dj Ricardo Silvio (een bekend gezicht uit de Noa-tijd!) op vrijdag 24 maart een reünie in Club RED, in samenwerking met Club RED! Dus: tijd om elkaar weer te zien in de setting waar we allemaal zoveel herinneringen aan hebben.

Ricardo is niet alleen een bekend gezicht uit club Noa: hij is een bekende Leeuwarder dj! Op zeventienjarige leeftijd startte hij zijn carrière in club Rock-It. Vervolgens draaide hij in Darby & Joan’s en al sinds het ontstaan van club Noa is hij een resident dj. Ricardo draaide in de Basement. Daarnaast kun je hem ook kennen als organisator van onder andere REMIND, The 90s Are Back, Superclassics80s90s00s en Clubb WOW.

Lekkere line-up en personeelsreünie

Natuurlijk is een avond zoals deze niet compleet zonder een lekkere line-up. En die is er! Dre, Teknix, Ricardo Silvio en Martin Harder zorgen deze avond voor heerlijke beats. En dat zijn allemaal oude resident dj’s van Club Noa. Er komt overigens nog een mystery guest. Wie dat is, wordt later bekend gemaakt! Daarvoor kun je het beste de Facebookpagina en de Instagrampagina van het evenement in de gaten houden.

Heb je vroeger bij Club NOA gewerkt? Voorafgaand aan de reünie is er een optie om elkaar weer even te zien en lekker bij te praten. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur ben je van harte welkom in de CLUB RED Lounge.

Als ex-medewerker van Noa kun je je via het Facebookevenement aanmelden. Wel belangrijk om te weten: ook als ex-medewerker koop je een kaartje voor het evenement.

De mensen die zich hebben aangemeld voor het Facebookevent van de Noa-crew vormen tevens de gastenlijst die aan de deur van Club RED wordt aangehouden.

De reünie van Club NOA vind plaats op vrijdag 24 maart, van 21.00 uur tot 02.00 uur. Een kaartje kopen kan via deze link. Aanmelden voor de reuinie van de Noa-Crew kan via deze link. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *