Solemate Sneaker Market is terug: 712 vierkante meter vol sneakers, kunst, vintage en collectables!

Ben je een liefhebber van (exclusieve) sneakers? Dan is dit jouw evenement: op zaterdag 4 maart wordt Neushoorn weer omgetoverd tot hét sneaker- en cultuurwalhalla van Friesland!

We hebben het natuurlijk over Solemate Sneaker Market, de ultieme sneaker- & cultuurervaring van Friesland. Dit is jouw spot als je op zoek bent naar sneakers, vintage en de laatste fashion- en streetwear-items van dit moment. Met stands van sellers uit Nederland en Duitsland is er genoeg te vinden.

Nóg groter aanbod

Deze editie heeft een nóg groter aanbod: 712m² gevuld met exclusieve sneakers, vintage/deadstock, fashion en alle andere essentials! Naast het sneaker- en fashiongeweld is er ook een ruim aanbod op het gebied van kunst en collectibles! 

Naast het zoeken van nieuwe kicks kan je nog genieten van cultuur, kunst, muziek, eten en veel meer! Entertainment wordt verzorgd door een vol programma met aanstormende hiphoptalenten van Noord-Nederland.

Tickets zijn te koop vanaf €7,50 via de website van Solemate Sneaker Market. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang met een begeleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *