De woonboerderij van je dromen in Tytsjerk

Heb je altijd al buiten uit willen wonen op een groot stuk grond, maar wel dichtbij de bewoonde wereld? Dan is deze woonboerderij aan de Buorren 6 in Tytsjerk jouw ultieme droomhuis. Hier komt ook nog eens bij dat het op slechts een kleine afstand van Leeuwarden ligt. Altijd handig.

Net buiten de dorpskern van Tytsjerk vind je deze prachtige boerderij uit 1899. Door de eigen oprijlaan waarover het ruime perceel van maar liefst 6380 vierkante meter beschikt, zit je niet dicht op de doorgaande weg en heb je geen last van het voorbijkomende verkeer.

Het sfeervolle met riet bedekte dak van dit droomhuis smaakt naar meer en de binnenkant van het huis stelt dan ook zeker niet teleur. Het voorste deel van de boerderij is compleet gerenoveerd en heeft een landelijke uitstraling met een aantal industriële elementen.

In de voormalige schuur is de basis al aanwezig, maar is er genoeg ruimte voor eigen invulling. Of je nu behoefte hebt aan extra slaapkamers, een eigen fitnessruimte bij huis of dat het beginnen van een bed & breakfast hoog op jouw wensenlijstje staat. Het is allemaal mogelijk in deze goed topboerderij!

Voor een prijs van 575.000 euro is deze fantastische woonboerderij in Tytsjerk van jou!

Meer informatie over deze woonboerderij vind je hier.

1 Reactie to “De woonboerderij van je dromen in Tytsjerk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *