De visschotels van Fish To Go

Wat ga jij doen met de feestdagen? Urenlang in de keuken zwoegen voor de allerlekkerste gerechtjes? Kan, maar wat dacht je van een heerlijk verse visschotel? Bij Fish To Go in de Kleine Kerkstraat vind je zes verschillende en flink uitgebreide schotels.

Zo vind je bij het familierestaurant, dat al acht jaar wordt gerund door het echtpaar Wang, bijvoorbeeld een borrelschotel met allerlei heerlijke borrelhapjes. Deze schotel is rijk gevuld met diverse soorten gerookte vis als makreel- en palingfilet.

Wil je eens verrast worden door vis? Kies dan voor de tapasschotel! En de mensen die de feestdagen écht traditioneel vieren, kunnen ook altijd voor een ‘ouderwetse’ gourmetschotel gaan. Dat is verse vis, zo van de bakplaat of uit de fondue!

Haring en salade

Daar houdt het aanbod overigens niet op. De haringfans zullen blij zijn met de haringschaal, vol vers gesneden haring van topkwaliteit. En een saladeschotel en Hors-d’oeuvre maken het rijtje compleet. De schotels zijn natuurlijk ook ideaal voor een familiefeestje of verjaardag. Of gewoon, even tussendoor.

Wat je ook bestelt: uiteraard wordt alles dagvers voor je klaargemaakt. Sterker nog: zelfs op de feestdagen wordt er keihard doorgewerkt, wat betekent dat jouw visschotel verser dan vers is. Op beide kerstdagen én oudejaarsdag is Fish To Go geopend voor het afhalen van bestellingen. “Wij koken wel voor je!”, vertelt Fred Wang lachend.

Bestellen

Geïnteresseerd? December is altijd een drukke maand, dus bestel tijdig! Je wilt natuurlijk niet achter het net vissen.

Wil jij een visschotel bestellen voor de feestdagen, of gewoon voor de gezelligheid? Je kunt de schotels bestellen via de website van Fish To Go, bellen of gewoon even langskomen. Je bent altijd welkom, verzekert Fred ons.

Een compleet overzicht van alle schotels is te vinden op de website en sociale media van Fish To Go.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *