De Treinenpassage: voor jong én oud!

Nu we met corona nog steeds thuis moeten blijven, is het misschien tijd voor een nieuwe hobby. Denk bijvoorbeeld eens aan modelbouw! En voor echt goede modelbouwdozen ga je naar De Treinenpassage, de speciaalzaak voor alles dat te maken heeft met modelbouw.

De Treinenpassage is de winkel van René, die de zaak zo’n twintig jaar geleden overnam. En hier vind je het échte werk, veel meer dan alleen treinen. Door heel de winkel heen staat een ontelbaar grote hoeveelheid bouwdozen waarmee je de auto’s, vliegtuigen, boten, tanks en huizen van je eigen dromen kunt maken.

Perfect voor iedere bouwer

Goed om te weten is dat er voor iedere prijsrange een modelbouwdoos te vinden is. Of je nou twintig euro of tweeduizend euro wilt uitgeven of op zoek bent naar een simpel plastic treintje of juist een waarbij elk onderdeel beweegt en geluid maakt: De Treinenpassage is voor iedere hobbybouwer de perfecte plek.

Ook een goed setje aan accessoires mag natuurlijk niet ontbreken. In de winkel vind je bijvoorbeeld verf en kwastjes voor het fijnere werk. En om je treinbaan nóg mooier te maken dan hij al is, kun je hier huisjes, boompjes en beestjes kopen. Zo creëer je jouw eigen miniwereldje. Kort samengevat: De Treinenpassage is een snoepwinkel voor modelbouwers.

Tweedehands

Klaar met je hobby en wil je je spullen verkopen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Er wordt namelijk veel aan inruil gedaan, waardoor modelbouwmateriaal bij De Treinenpassage een tweede leven krijgt. En het oude materiaal wordt op een co2-neutrale manier gerecycled.

Jongeren die dit lezen: ook jullie zijn uiteraard welkom! Alhoewel modeltreintjes klinkt als iets voor oudere mannen, ziet René ook jongeren over de drempel stappen. Zo kun je bij sommige treintjes een app op je telefoon of tablet downloaden. Hiermee kun je het originele treinbedieningsdashboard digitaal besturen. En ben je weer uitgespeeld? Dan kun je de afdeling met tweedehands spullen gaan uitbreiden. René koopt je spullen graag in.

1 Reactie to “De Treinenpassage: voor jong én oud!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *