De tip van Jelle: drink minder, drink beter

Na een dagje door de zomerse zon fietsen is er niets fijner dan met een lekker drankje even te genieten in je tuin, op je balkon of op de bank. Geniet van een lekkere likeur of een goede Italiaanse wijn. Alle dranken smaken heerlijk tijdens de zomerperiode. Drink minder, drink beter en kom de verschillende drankjes proeven bij Jelle’s proeflokaal en ontdek welk heerlijk drankje het beste bij jouw smaak past.

Het Liwwadder slokje van Skeef is een likeur die exclusief voor drankenspeciaalzaak Jelle wordt gemaakt! In de opvallende kruik (in de kleuren van Leeuwarden) vind je een heerlijke rumlikeur. Doordat hij is gebotteld op 32 procent heeft hij een lekkere bite. Het Skeef slokje is geschikt als aperitief of digestief, maar ook prima in een mixdrankje of cocktail! In de smaak vind je tonen van rum, vanille, honing en een kruidigheid, gevolgd door een mooie zachte afdronk.

De rabarberlikeur van Reben heeft een frisse zoetzure smaak van rabarber. Het is het perfecte drankje om te serveren op koude momenten, maar het drankje is ook geschikt in cocktails met tonic of prosecco. Voor de drank, het resultaat van een oud familierecept, worden alleen verse en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Alle rabarberstengels worden met de hand geplukt en nauwkeurig geselecteerd. Dat zorgt voor een prachtige kleur.

Deze grapefruitlikeur is gemaakt op natuurlijke basis. De meeste likeuren worden synthetisch gemaakt, omdat je dan de mooiste kleuren krijgt, maar de Pamplemousse is gemaakt van vers fruit. Hierdoor is de likeur een beetje troebel en bitterzoet. Daarnaast bevat het drankje niet zoveel alcohol. Hierdoor kun je hem goed gebruiken als alternatief voor gin-tonic. Dat levert een hele mooie, fruitige cocktail op met een laag alcoholpercentage. Ideaal voor het mooie weer.

Tropisch fruit en bloemaroma’s maken in deze volle en goed gebalanceerde wijn een onvergetelijke indruk. Deze wijn is gewijd aan Rome en zijn historische grootheid en bovendien een eerbetoon aan de rijkdom van het land. Je kunt deze wijn goed drinken als aperitief, maar ook combineren met een voorgerecht van groenten of zeefruit. Ook Italiaanse pasta’s, geroosterde of gekookte vis, sushi, kipgerechten en geitenkaas gaan samen met deze wijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.