De Sleutelspecialist beveiligt je huis als een kluis 

Het beveiligen van je huis is minstens zo belangrijk als het inrichten er van. Beveiliging begint bij goede sloten. De Sleutelspecialist in Leeuwarden is dé expert op het gebied van huisbeveiliging. Specialisten Sebastiaan en Willem helpen je met al je beveiligingsvragen en hun slotenmakers staan 24/7 paraat wanneer je buitengesloten bent, je slot kapot is of een sleutel is afgebroken. in de winkel vind je een breed assortiment aan sloten, sleutels, kluizen en aanverwante artikelen. 

Houd ze buiten
Eén tip krijg je alvast van de specialisten Sebastiaan en Willem: draai ’s nachts altijd je voordeur dubbel op slot. Ook al heb je geen deurklink aan de buitenkant, een deur is makkelijk open te krijgen wanneer die niet op slot is gedraaid. Maar bij de voordeur houdt het niet op, ook achterdeuren en ramen zijn vaak doelwit bij inbraak. Goede raamsluitingen is een eerste stap, maar een nog betere oplossing zijn raamsloten. Raamsloten, maar ook sloten voor deuren zijn natuurlijk verkrijgbaar bij De Sleutelspecialist. Hierin heb je keuze uit sloten met sleutel of juist met een code. Handig voor kinderen, de sleutel kunnen ze dan niet kwijtraken. Elektronische sloten met beslag, ofwel passensysteem, hebben ze ook, maar die worden vooral voor bedrijven of portiekingangen gebruikt. 

Houd ze in de gaten
Je ziet steeds vaker het gebruik van camerabewaking. Ook dit hebben Sebastiaan en Willem, maar dan geen bouwmarktkwaliteit. De camerasystemen die ze leveren hebben een recorder en een uitstekende beeldkwaliteit. De harde schijf heeft een opslagcapaciteit van wel 3 maanden. Daarnaast is er een app waarmee je real-time kunt terugkijken. Met de betaalde app kun je alle opnames terugzien. 

(Ont)houd de code
Je meest waardevolle bezittingen of belangrijke documenten kun je diep wegstoppen in een kast. Mocht iemand toch je huis binnendringen (als je bijvoorbeeld op vakantie bent) dan liggen die spullen veiliger in een kluis. Een kluis met codeslot is de veiligste optie: moet je alleen niet de code open en bloot op een briefje schrijven. Ook hierin voorziet De Sleutelspecialist met kluizen van 20 kg tot wel 750 kg. Sebastiaan en Willem doen er alles aan om je spullen veilig te houden. En ze doen meer: sleutels bijmaken, het slijpen van gereedschap of schaatsen en je voorzien van leuke naamplaatjes, huisnummers, deurklinken en sleutelhangers. Uiteindelijk beveiligt De Sleutelspecialist je huis als een kluis. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *