Deze games móet je spelen!

Wat een jaar! 2018 is een ontzettend goed jaar geweest wat betreft nieuwe games. En we gaan vrolijk verder. We hebben vier nieuwe games voor je uitgelicht die je moet spelen. Schieten, springen, vliegen, overleven: aan avontuur geen gebrek in deze games. 

Super Smash Bros Ultimate
7 dec 2018 | Nintendo Switch
De ultieme clash van game-iconen vindt plaats in Super Smash Bros Ultimate. Vecht om de winst, de eer en de vernedering van je vrienden. Langverwachte nieuwe personages als Ridley & Dark Samus uit Metroid, Simon & Richter Belmont uit Castlevania, King K. Rool uit Donkey Kong Country, Chrome uit Fire Emblem doen hun intrede naast vele gerenommeerde personages als Maria, Link en Pikachu. 

Anthem
22 februari 2019 | PC, PS4, Xbox One
Duik in de wereld van Anthem. Een sci-fi shooter waarin je zowel een verhaallijn volgt als samen met vrienden speelt en op ontdekking gaat in de enorme ‘shared-world’. Als Freelancer trek je eropuit in jouw aangepaste exo-suit genaamd Javelins. Vanuit Fort Tarsis bescherm je de beschaving tegen de dreigingen en het geweld van de dystopische wereld buiten de muur en het fort. 

Kingdom Hearts 3
29 januari 2019 | PS4, Xbox One
Nog zo’n vette game met iconen. Voor de derde maal speel je als Sora en ga je met Koning Mickey, Donald, Goofy en Rikku op avontuur. Reis door verschillende Disney-locaties, vecht met de Heartless, om uiteindelijk Master Xenogart uit te schakelen. De game draait om de kracht van vriendschap en speelt heerlijk weg als razendsnelle role playing game. 

Metro Exodus
22 februari 2019 | PC, PS4, Xbox One
Een dikke survival horror shooter die zich afspeelt in het Rusland van 2036. Bovendien is de aarde vernietigd door een nucleaire oorlog. Gelukkig heb je de ramp overleefd en kruip je, in alweer de derde game in deze reeks, uit de metrotunnels van Moskou. Op zoek naar een nieuw bestaan in deze post-apocalyptische wereld, draait alles in de game om leven en overleven. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Stock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *