De nieuwe uitbreidingen en webshop van Monique Lingerie

Een winkel die al jarenlang Leeuwarden verrijkt is toch wel Monique Lingerie in de Kleine Kerkstraat! Met ruim dertig jaar ervaring heeft Monique Zwamborn oog voor kwaliteit. Een aantal maanden geleden spraken wij haar voor het laatst. Wat is er inmiddels verandert? Nou, een heleboel.

Voordat we daar op ingaan, wil Monique heel graag kwijt hoe betrokken de Leeuwarders zijn. In ons vorige gesprek vertelde ze namelijk openhartig over hoe ze drie maanden heel erg ziek was door een coronabesmetting. En dat er veel mensen vragen naar hoe het nu met haar gaat, doet haar goed.

Verraste klanten

Een tweede ding, dat ook naar voren is gekomen in ons vorige gesprek, is Monique haar grote talent. Voor de mensen die niet weten waar het over gaat: Monique kan feilloos de omvang en cupmaat van haar klanten inschatten. “Dat vind ik een sport! Mijn klanten moeten er vaak om lachen. Zo komen dan met hun man om te vertellen dat ik hun cupmaat kan inschatten, zonder te meten. Zo leuk is dat”, vertelde ze eerder.

En dat sloeg aan bij de lezers, vertelt Monique. “Mensen komen binnen, herkennen mij en zeggen: nou, zeg het maar! Welke cup-maat heb ik? Dan kijk ik een keer en neem ik ze mee naar de paskamer. Ze zijn zo verrast. Het is telkens een schot in de roos”, voegt ze er enthousiast aan toe.

Haar manier heeft Monique ook veel dolenthousiaste klanten opgeleverd. “We hebben een topzomer gedraaid, met klanten uit heel Nederland. Van Amsterdam tot Maastricht. Ze vonden de manier waarop ze werden geholpen zo fijn. En dat ik een andere maat kan opnoemen is niet omdat ik betweterig over wil komen, het is echt de ervaring.”

Uitbreiding in assortiment

Naast het enthousiaste goede nieuws, is er voor de klanten ook goed nieuws: het assortiment van Monique Lingerie is name- lijk flink uitgebreid! Prima Donna, het merk waar Monique al sinds het begin van haar carrière mee samenwerkt, is bijvoorbeeld uitgebreid ingekocht.

“Ik heb bh’s tot en met 100K. Bij zulke maten zijn de schouderbanden, de zijstukken en de achterbanden heel belangrijk”, legt Monique uit. “Zo draag je de bh niet onder je armen. Daarnaast worden de bh’s helemaal afgeroomd, waardoor iemand twee, drie maten kleiner lijkt. Sommige vrouwen vinden dat fijn.”

Lingerie om te dragen na chirurgische ingrepen

De afdeling met speciale lingerie is overigens ook flink uitgebreid. Bij Monique Lingerie kon je al terecht voor speciale lin- gerie van Mamacare, waarin ruimte is voor borstprotheses. De collectie is uitgebreid met producten van Rosa Faya en Anita. “Bij allebei zijn er opties met, maar ook zonder beugels. Het is erg geschikt voor gevoelige borsten en om te dragen na chirurgische ingrepen.”

Monique krijgt binnenkort ook een nieuw Frans merk van luxe kant, zonder beugels. Ook heel geschikt voor vrouwen met een borstprothese. Daarnaast vind je uitbrei- dingen in het aanbod van Louisa-Bracq, Empreinte Paris en Aubade Paris én de exclusieve lingerie van Ulla Dessous.

Webshop met deskundig advies

Na alle nieuwe klanten en uitbreidingen in het assortiment kan een webshop niet uitblijven. Dat is dus ook precies waar Monique mee bezig is. “De klanten staan in mijn systeem, waardoor ik de bestellingen kan bijhouden. En via Whatsapp kunnen ze een berichtje sturen. Ideaal voor klanten die ver weg wonen en mijn advies willen. Zo wordt het kopen op afstand toch een beetje persoonlijk.”

Kort samengevat: met Monique gaat het heel erg goed! “Ik denk dat ik wel duizend nieuwe klantprofielen heb aangemaakt in de zomer. En iedereen wil oprecht weten of het goed met mij gaat. Ik ben echt heel erg dankbaar voor alles.”

1 Reactie to “De nieuwe uitbreidingen en webshop van Monique Lingerie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *