De nieuwe Pathébioscoop: echt een dagje uit!

Over de sluiting van Tivoli en Cinema hoeven we je niets meer te vertellen. Heb je de nieuwe Pathé bioscoop al bezocht? Nee? Dan wordt dat hoog tijd! We geven je een geschreven rondleiding.

Bij de nieuwe Pathé gaat het over de ultieme bioscoopervaring. En dat begint gelijk in de prachtige foyer. Niet alleen kun je hier alvast filmtrailers bekijken, maar ook op heerlijke comfortabele banken wachten totdat de rest van je gezelschap er is. En heb je nog géén kaartje? Dan is deze hier te bestellen.

Digitale kaartjes

Over kaartjes kopen gesproken: digitaal een kaartje kopen is een aanrader. Jan Paul verwacht namelijk veel drukte, omdat de bioscoop qua stoelcapaciteit is teruggegaan. “De zaal zit dus sneller vol. En als je je kaartje al hebt, hoef je ook niet meer in de rij te staan! Wat voor de spaarders misschien wel jammer is, is onze overstap op een nieuw kassasysteem. Die werkt met bonnetjes en niet meer met tickets…”

Plakboeken vol met filmtickets zitten er dus niet meer in. Niet getreurd: de shop maakt ook wel het een en ander goed. Hier begint namelijk het échte feestje. Iedereen kent de standaard popcorn, chips en flesjes frisdrank, maar in ‘onze’ Pathé vind je ook een aantal extraatjes.

Honderd verschillende colasmaken

Zo is daar de Coca Cola Freestyle, waar je uit maar liefst honderd verschillende colasmaken kunt kiezen. En dat betekent dat je de meest creatieve smaken kunt proberen. “Ik heb de machine laatst ook uitgeprobeerd en een cola zero cherry met een Fanta granaatappel gemaakt”, vertelt Jan Paul. “Het is het testen waard!”

Heel het jaar door kun je genieten van een Ola Swirl, een zelf samen te stellen ijsje met keuze uit allerlei sauzen en toppings. Of kies eens voor een Fanta Frozen, een soort slush puppy met koolzuur. Denk eens aan een Fanta met aardbeiensmaak of een bosbessencolaatje. En natuurlijk zijn er ook gezonde producten, waaronder water, fruit en sapjes.

Relax Seats

Met gevulde armen ga je naar een van de zeven gloednieuwe zalen. Elke zaal is gevuld met tachtig Relax Seats, heerlijk comfortabele zitplekken waar je onderuitgezakt kunt genieten van je film. Het ‘tafeltje’ kun je naar jezelf toeschuiven, zodat je makkelijk bij je snacks en drinken kunt.

Met honderdvijftig Relax Seats is de Dolby Atmos-zaal de juiste plek voor de perfecte filmervaring. Elke speaker kan afzonderlijk geluiden weergeven, waardoor je bijna echt wil bukken voor een overvliegende helikopter. In deze zaal hoor je niet alleen het geluid, maar je voelt het ook.

Film & Diner

Jan Paul is enorm enthousiast en dat merk je aan alles. “Ik vind het magisch, het is echt een droom die uitkomt”, vertelt hij met een enorme lach op zijn gezicht. “Hier vind je straks een stukje filmbeleving die je nergens anders terugvindt. Ik heb in ieder geval niet zo’n heerlijke Relax Seat thuis!”

Op het moment van lezen is de bioscoop natuurlijk al geopend. Mocht je zin hebben in een heerlijk avondje uit: Pathé is de perfecte plek voor jou! Bij verschillende restaurants kun je namelijk voor een goede prijs naar de film en van tevoren (of achteraf) nog een hapje eten. Alle informatie over de films en het filmdiner vind je op www.pathe.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *