De naakte waarheid: Elzewieke Borger

Naam: Elzewieke Borger / Leeftijd + woonplaats: 32 Leeuwarden / Relatiestatus: Aan het daten / Hobby: Plus size modellenwerk, zingen, dansen, creatief bezig zijn en creëren / Werk: Coach bij Yource

Wie is je held of heeft jou in het leven geïnspireerd? P!nk, haar muziek heeft mij de afgelopen twintig jaar door heel wat moeilijke momenten heen geholpen. Daarnaast is ze een enorme inspiratiebron door haar vechtlust, door hoe ze in het leven staat en hoe ze haar leven en gezin heeft opgebouwd. Wat een powervrouw!

Wat betekent Leeuwarden voor jou? Leeuwarden is mijn thuisbasis, mien stadsje en mijn thuis. Er is niks fijner om na een dagje weg of na vakantie weer aan te komen rijden op de stad en die lelijke torens weer te zien. Of ik hier voor altijd blijf wonen weet ik niet, maar het zal altijd thuiskomen zijn.

Wat staat er bovenaan je bucketlist? Zingen in een bandje denk ik, maar op de hielen gevolgd door een rondreis maken door de zuidelijke staten van Amerika lijkt me ook wel wat.

Wat is de raarste plek waar je seks hebt gehad? In een pashokje in de C&A.

Als ik morgen de loterij win, dan ga ik…? Emigreren naar Ierland, daar een mooie boerderij kopen met geiten en kippen en veel katten.

Wat wilde je vroeger worden? Ik wilde dolgraag neurochirurg worden. Als meisje van zes zei ik dat al. Als mensen dan tegen mij zeiden dat ik vast niet wist wat het was, dan zei ik ‘jawel, dat is een chirurg die opereert in de hersenen en het ruggenmerg’. Ik kan je vertellen dat ik bijzondere blikken kreeg. Helaas bleek op het gymnasium dat natuurkunde en scheikunde iets te hoog gegrepen waren. Maar ik had het prachtig gevonden denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *