De Harmonie agenda | Laura H.

Het bruist in Stadsschouwburg De Harmonie. De komende maanden zijn er volop voorstellingen. Van pop tot klassiek, van toneel tot dans. Met regionale, nationale en internationale makers. Om de zoveel tijd lichten we een aanrader uit. Vandaag: Laura H., van Theater Oostpool. Meer informatie en de hele agenda van De Harmonie vind je op www.harmonie.nl

Je vertrekt met je man en twee kinderen naar Irak. En je zoekt er samen het geluk in het Kalifasat van de Islamitische staat. Dan blijkt dat dit een foute keuze was. Je weet te vluchten. Met je kinderen. Als je weer in Nederland aankomt ben je hot news. En je komt in de gevangenis in Vught.

De kranten, tv stations, socials: alles en iedereen valt over je heen. Je bent een terrorisme risico bovendien. Zie het verhaal van Laura H. Er kwam een boek over haar verhaal. Een bestseller. En een veelgeprezen toneelvoorstelling. Met 4 sterren van NRC. Veelgeprezen en succesvol, over de scheidslijn tussen een naïeve keuze en het zijn van een nationaal risico.

De voorstelling Laura H. is op 29 april te zien in De Harmonie. Meer informatie en tickets vind je op de site van De Harmonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *