Column Penny: Gekkigheid met tijgers

Wil je in dit werk rare dingen meemaken, dan moet je bij die alom beruchte studentensociëteit aan de Grote Markt in Groningen zijn. Studenten in Leeuwarden zijn makke lammetje in verhouding tot onze vrienden in Groningen. Hier in Leeuwarden wordt je geboekt, dragen ze je koffer, geven je te drinken en bedanken je na afloop. In Groningen moet ik waarschijnlijk over twee weken op een pony mijn intrede op het feest maken. Laat ik nou net geen cowboyoutfitje hebben, maar ik voel wel een rodeoshow aankomen, aangezien ik nog nooit op een pony heb gezeten.

Het kan niet gek genoeg aan de Grote Markt. Een paar jaren terug moest ik topless barbediening doen met twee andere meiden en hadden ze twee tijgerwelpjes gefikst. Hoe? Ik weet het niet, maar de bediening voor ons was in elk geval een stuk spannender dan normaal. Vooral omdat dronken studenten en tijgers schijnbaar niet zo’n geweldige combi zijn. De tijgerwelpjes waren op een gegeven moment klaar met het uitdagende gedrag van de studenten. Kan het nog gekker? Jazeker. Neem een alligator van twee meter lang en laat hem een poosje in het midden van de zaal stil liggen. Gelukkig met een begeleider erbij en gelukkig waren de studenten deze keer niet zo uitdagend als bij de welpjes.

Feestjes van studentensociëteiten, geld maakt allemaal niet meer uit. Het gaat erom dat je elkaar maar overtreft qua feest en dat doen ze goed. Ik weet niet of Leeuwarder studenten daar nog wat van kunnen of moeten leren, want zeg nou zelf, het is eigenlijk te bizar. Een striptease is tot daar aan toe. Vier of meer topless vrouwen die hapjes uitdelen is natuurlijk ook nog vrij normaal (kuch kuch…) en we doen het echt met heel veel plezier. Maar deze voormalig gesubsidieerde studentensociëteit spant hier wel de kroon qua rare ideeën. Best wel vreemd eigenlijk dat ons belastinggeld voor zoveel vermaak heeft gezorgd.

Vindicat bedankt! ????

1 Reactie to “Column Penny: Gekkigheid met tijgers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *