Column Danny: PNVD pedofielenpartij

Seks met kinderen is normaal!” Lekker tussen de middag even kinderporno kijken is heel gewoon. Hoe is het mogelijk dat je in Nederland een partij kan oprichten die dit wil legaliseren? Necrofilie (seks met lijken) en seks met dieren is als het aan de PNVD ligt ook normaal en straks legaal. Ik word hier misselijk van en kan het niet begrijpen.

Wat gaat er in het hoofd rond van mensen die hier opgewonden van worden? Ik wil het eigenlijk niet weten, maar maak me hier ernstig zorgen over. Deze mensen zou je moeten opsluiten voor de veiligheid van onze kinderen. Nee dat kan niet, ze hebben rechten en Nederland is tolerant en beschermt deze personen. Ik geloof niet dat pedofielen beseffen wat voor impact seksueel misbruik op kinderen heeft. Of is de seksuele lust zo hoog dat het ze niks uitmaakt? Hoe kan je beweren dat een kind dit zelf wil en prettig vindt? Als je dit denkt ben je ziek en moet je behandeld worden. Is er niet een TBS-achtige behandelmethode mogelijk voor pedofielen? Er bestaat in Nederland een wet die bij VERDENKING van crimineel gedrag mensen een vergunning kunnen weigeren (Wet Bibob). Kan dit niet toegepast worden bij pedofielen zodat bij verdenking een persoon niet mag werken met en bij kinderen? Dit zal een hoop leed besparen.

Te vaak wordt in dit land de kat op het spek gebonden. Verbied personen die opgewonden van kinderen worden te wonen in de buurt van scholen en kinderopvangen. Laat het belang van onze kinderen zwaarder wegen dan de vrijheid van een pedofiel. In hoeverre kan je het een vader of moeder kwalijk nemen als die voor eigen rechter gaat spelen als hun eigen kind seksueel misbruikt wordt? Ik denk dat vele het met mij eens zijn dat zo’n papa of mama eerder een lintje verdient dan een straf. Maar in Nederland mag je niet voor eigen rechter spelen en moet je dit accepteren als het aan deze pedopartij ligt.

Als we niet oppassen is seks met minderjarigen straks het nieuwe normaal. Mensen, wees waakzaam en bescherm onze kinderen. Dit mag niet!

Danny Sesseler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *