Herfstvakantie 2020, anders dan normaal

De herfstvakantie is begonnen! Heerlijk, om even bij te komen en te ontspannen. Even geen online les, geen reistijd, niet vroeg opstaan, gewoon even andere dingen dan school, stage of werk.

Tijdens de herfstvakantie doen mensen verschillende dingen: de één gaat op vakantie, de ander gaat een stad of misschien wel meerdere steden bezoeken. Het maakt niet uit, zolang je maar even goed gebruikmaakt van de vakantie. Natuurlijk is het dit jaar anders dan andere jaren, met de coronacrisis. Een vakantie naar een bestemming die je vorig jaar misschien al geboekt had zit er niet in en een stad bezoeken gaat nu ook niet zo gemakkelijk. Een kroegje pakken om even tot laat een feestje te vieren zit er helaas ook niet in.

Ondanks dat corona het nu wat moeilijker maakt, zijn er genoeg dingen die je in het openbaar kunt doen, zolang je je maar aan de regels houdt, bijvoorbeeld wanneer je toch van plan bent om naar een drukke stad te gaan. En ga je toch op vakantie naar het buitenland? Wees dan extra voorzichtig. Ben je niet van plan om eruit te gaan? Dan zijn er nog genoeg andere dingen om thuis te doen, zoals nu lekker even die ene Netflix-serie uitkijken, dat gave boek lezen of spelletjes doen met de familie.

Maar het belangrijkste is: géniet vooral van je vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *