Brak in het park!?

Trek je dansschoentjes maar uit de kast want morgen is het weer tijd voor ‘Brak in het park’ in onze geliefde Prinsentuin. De naam van het event zegt eigenlijk al genoeg: lekker uitbrakken in het park. Het belooft lekker weer te worden, dus daar kunnen we in ieder geval niet over klagen. Daarnaast is de line-up natuurlijk ook weer errug lekker!

Club Red heeft een heel podium voor zichzelf en laat de volgende artiesten toe on-stage: Keizer (Live), Mr. Wonder, Dirrty Berry, Punish, Puri, Henry Shelter, John Viktor, Martin Harder, Ricardo Silvio, Adamski, Massive MC. Naast het Club Red podium is er Club Caravana met de volgende line-up: Man With No Shadow, JP Enfant, Nuuver, CCC Soundsystem en Influenza*.

Het feestje begint om 14.00 uur, eindigt om 0.00 uur en kaartjes voor deze gezelligheid kosten 7 euro 50 (hier verkrijgbaar). Meer info? Check even de Facebookpagina.

1 Reactie to “Brak in het park!?”

 1. Beste organisatie,

  Allereerst wil ik jullie sterkte wensen in deze zware en onzekere tijden.
  Met in me hoofd de positieve gedachten dat we volgend jaar weer festivals en feesten mogen organiseren wil ik jullie graag tegemoet komen/ helpen.
  En wel met het volgende:

  Ik ben normaal een resident / allround dj in het uitgaansleven/festivals onder de naam DJ Gooss Indien u hiervoor recensies wilt kan ik een waslijst vol mooie plekken waar ik vast sta of gestaan heb sturen.
  Maar nu heb ik ook een persoonlijke liefde en passie en dat is Hardstyle. Dit draai ik onder de naam Victorious. Hierdoor ben ik altijd up to date met de nieuwste hypes en hits. Deze muziekgenre is zeer populair.
  Voor elke set maak ik unieke mashups en drops waardoor het voor het publiek verassend is en vol energie zit.
  Perfect dus om uw evenement/Festival mee af te sluiten!
  En dit is wat ik jullie wil bieden:
  1 uur durende Victorious set als afsluiting van jullie feest, Festival of evenement.
  Voor de omgeving Leeuwarden geheel gratis!!
  Buiten leeuwarden enkel km vergoeding.
  Dit omdat ik niet van het dj’en hoef te leven en ik graag de evenementenoganisaties wil helpen in deze moeilijke tijden. Door kosten te besparen.
  Deze aanbieding geld voor geheel 2020 en 2021.
  U kunt mij mailen op onderstaand adres;

  goossen.dj@gmail.com
  Of even bellen met
  0631766522

  Met vriendelijke groet,

  Arjan Goossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *