Jagersma Naaimachines & Borduurstudio Jagersma maakt naaien weer helemaal hip

Bij naaien denk je misschien niet zo snel aan modernisering, maar niets is minder waar! Desondanks het ietwat stoffige imago is naaien hartstikke hip. En daar weten ze bij Jagersma Naaimachines & Borduurstudio Jagersma alles van.

Jagersma is namelijk de specialist op het gebied van naaimachines, fournituren en industriële happy borduurmachines. Als officiële dealer van Bernina, Pfaff, Husqvarna, Janome, Yuki en Brother is er voor zowel de hobbyist als de professional alles in huis. Bij alle machines krijg je een les in het gebruik. Zo haal je elke keer het állerbeste uit jouw nieuwe apparaat!

Vintage en duurzaam

De meeste mensen denken bij naaimachines misschien wel aan woorden als ‘klein’, ‘stoffig’ of ‘ouderwets’, maar niets is minder waar. De laatste jaren ziet Margret voornamelijk jongeren in de winkel. De doelgroep heeft vintagekleding ontdekt en het repareren van kleding. “Dat duurzame is echt een issue geworden”, verklaart de eigenaresse.

Over duurzaamheid gesproken: wil jij je kennis of vaardigheden bijspijkeren? Dan komen de workshops van Jagersma goed van pas! Voor het hele aanbod kun je het beste even op de website of Facebookpagina van Jagersma kijken. Op allebei de pagina’s staat de informatie.

Qua toekomstgerichtheid is Jagersma bezig met het opzetten van een webshop! Zo kun jij binnenkort je naaimachine of accessoire gewoon via internet bestellen. Daarnaast wordt het industriële deel van het bedrijf, het borduren voor bedrijven, verplaatst naar een loods op een industrieterrein. Dus net zoals het naaien zelf, is Jagersma ook telkens in beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *