Croissanterie Vittorio: het oudste lunchrestaurant van Leeuwarden (met de állerlekkerste broodjes)

Onze mooie stad barst van de goede horecatentjes, maar aan de Voorstreek vind je het oudste lunchrestaurant van Leeuwarden! Bij croissanterie Vittorio vind je, volgens heel veel Leeuwarders, de állerlekkerste broodjes van heel de stad.

De hoge baas van Vittorio is Gerlof, die het bedrijf heeft opgestart met Emiel. Ze hebben elkaar ontmoet als bedienend personeel van een andere horecagelegenheid in Bolsward. Al snel groeiden ze door naar een leidinggevende functie en lukte het niet meer om al hun nieuwe ideeën in Bolsward uit te voeren. Het duo bundelde hun individuele krachten, waarna er is gekozen voor Vittorio. Inmiddels is Emiel iets anders gaan doen.

Verse producten en ‘nét dat ene stapje extra’

Veel is er niet aangepast sinds de overname, want ‘als het goed is, hoef je het niet aan te passen’ is de gedachte. Het enige dat is aangepast is de service: bij Vittorio staan de gasten voorop! En voor iedere gast wordt nét dat ene stapje extra gezet.

Dagelijks doet het personeel er alles aan om je een thuisgevoel te geven. En dat gebeurt niet door je na een broodje gauw de rekening te geven, integendeel: alleen het állerbeste broodje is goed genoeg voor de gasten van de lunchroom. Ook bij extreme drukte wordt gekozen voor kwaliteit! Er wordt dus niks afgeraffeld; iedereen krijgt de verdiende aandacht.

Dat gebeurt, uiteraard, met verse producten en een goede kop koffie of vers sapje. Volgens sommigen verkopen ze zelfs de allerlekkerste broodjes van heel Leeuwarden. Als dat je niet overhaalt, weten wij het ook niet meer. Niet in de mogelijkheid om de stad in te gaan? Dan kun je via hun website ook gewoon alles laten bezorgen. Voorop de luifel staat ‘Gewoon genieten’ en dat is het zeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *