Binnenkort op de Kelders: Moon

koffie macarons leeuwarden

Een marmeren bar met daarop allerlei heerlijke gebakjes en muffins. Een plek waar je healthy lattes haalt. Moon opent binnenkort haar deuren in Leeuwarden!

Er worden steeds meer hippe zaakjes geopend in Leeuwarden, maar het is nog altijd zoeken naar een healthy hotspot. Binnenkort komt hier verandering in, want bij Moon kun je straks terecht voor een gezond ontbijt en een gezonde lunch. Ze werken hier met lokale producten om voor jou de lekkerste gerechtjes te maken. Denk bijvoorbeeld aan veggie toast of overnight oats. Wil je iets anders dan een standaard koffie? Bestel dan de Beetroot latte of Matcha latte. Verwen jezelf daarbij met een vers gebakje. De marmeren toonbank is namelijk gevuld met verse taarten die je eigenlijk niet kunt laten staan.

Het knusse zaakje zit bij de Kelders met uitzicht op de grachten. Ook aan het interieur hebben ze gedacht. Het is een frisse zaak met veel daglicht en de inrichting lijkt zo van Pinterest geplukt. Perfect om met je vriendinnen bij te kletsen of rustig te studeren. Het zal niet lang meer duren voordat ze open gaan. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Moon? Volg hen dan op Facebook en Instagram.

Moon
Kelders 35
8911 JD, Leeuwarden

Omslagfoto: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *