Asteriks vindt onderdak op vier locaties

leeuwarden neushoorn

Na het vertrek uit de Blokhuispoort, heeft Poppodium Asteriks geen vaste locatie meer. Echter houdt dit hen niet tegen nieuwe shows te programmeren in de Leeuwarder binnenstad. Ze hebben namelijk vier locaties gevonden waar ze gewoon weer hippe concerten kunnen organiseren.

Aankomende tijd bieden Zalen Schaaf, Tryater, De Koperen Tuin en Neushoorn het dakloze poppodium onderdak voor vijf nieuwe shows. Al zwervend laten ze zien dat ze zich niet uit het veld laten slaan en gewoon doorgaan met het programmeren van nieuwe concerten. In Schaaf staan op 15 maart WTRVLD en JSSY en op 3 mei Woe Blind Birds. In Tryater is op 5 april de releaseshow van Seewolf en in De Koperen Tuin treedt op 13 april Broken Brass Ensemble op. Tot slot speelt Stippenlift op 24 mei in De Backstage, Neushoorn.

Asteriks ontstond in de Blokhuispoort maar besloot vorig jaar te vertrekken. De kosten werden te hoog en de broedplaatsfunctie was er verdwenen. Hopelijk vinden ze weer snel een eigen plek, zodat we weer een vaste locatie hebben voor onze wekelijkse dosis indiemuziek.

Foto Zalen Schaaf: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *