Nieuwe winkel KEES. geopend

Na acht jaar is KEES. verhuisd van de Peperstraat naar de Nieuwestad 45, op het hoekje van de Kleine Kerkstraat. De winkel is afgelopen vrijdag geopend. Kees. gaat er echt op vooruit. Het nieuwe pand is groter, zit op een leuke locatie en ziet er prachtig uit. De trotse eigenaar Kees Jan van Wieren straalt, maar veel tijd om hem te spreken hadden we niet. De nieuwe winkel trekt veel bekijks.

We hebben even binnen gekeken en zijn goed onder de indruk. Het pand is bijzonder mooi opgeknapt. Op de grond ligt een elegante vloer in visgraatmotief, de kleding wordt op mooie nieuwe meubelen gepresenteerd, de oude houten trap leidt naar het kantoor en door het groot glas-in-lood raam  en de serre valt er veel licht naar binnen.

We wensen Kees veel succes met zijn nieuwe winkel en komen binnenkort even shoppen. Ben je nog niet in de nieuwe winkel geweest? We hebben een paar foto’s voor je!

Foto’s: Simon van der Woude

6 Reacties op “Nieuwe winkel KEES. geopend”

  1. Geweldig. Wat een prachtige herenzaak is het geworden. Een kleurrijke en modieuze zaak voor alle type mannen. Hier kun je je in een stylische look laten aanmeten. Mooie aanwinst voor ons mannen en de stad. Heel veel succes Kees.

  2. Gefeliciteerd! Ik heb een paar jaar geleden een prachtig pak bij jou gekocht, waar ik nog steeds veel plezier van heb!

  3. Kees je hebt een prachtige winkel in Leeuwarden, we zijn goed geslaagd en komen zeker terug, veel succes.
    Groeten Joop en Tonn uit Holten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *