Ben jij al in de vernieuwde Bakker Bart geweest?

Het is je vast niet ontgaan: Bakker Bart is volledig verbouwd en vernieuwd! Het idee van de traditionele bakkerij is deels losgelaten. Heb jij al een bakje koffie of een lekker broodje gekocht bij de ‘nieuwe’ winkel?

De ‘nieuwe’ Bakker Bart is meer een lunchroom geworden waar je een heerlijk broodje of een lekkere kop koffie met gebak kan halen. Daarnaast is het pand een stuk groter geworden door het overnemen van het naastgelegen monumentale pand van D-reizen.

Monumentaal

Dat monumentale vind je hier en daar terug in Bakker Bart. Er zijn drie glasplaten met zicht op een oud deel van het pand, zoals een meer dan honderd jaar oude cv-ketelinstallatie of een monumentale trap naar de kelder.

Verder is de bakkerij gemoderniseerd met digitale menuschermen én is er een verdieping bijgekomen met zitplekken. Kom jij hier snel een kopje koffie drinken?

Bakker Bart is doordeweeks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag is de bakkerij geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Zondag is de bakkerij geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Bron foto: Bakker Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *