Staal fysiotherapie en training in Hurdegaryp: jouw partner in aandacht voor jouw welzijn

Bij Staal Fysiotherapie in Hurdegaryp staan kwaliteit van de behandeling en oprechte aandacht voor jouw welzijn voorop. In een combinatie van fysiotherapeutische behandelingen en trainingen nemen jouw kracht en uithoudingsvermogen toe.

Eigenaar van Staal Fysiotherapie & Training is Kaj Staal, die sinds 2013 de eigenaar is. Voordat hij in Hurdegaryp terecht kwam, werkte hij twaalf jaar in een fitnesscentrum in Groningen. “OP een gegeven moment werd het tijd voor iets anders en heb ik een deeltijdopleiding fysiotherapie gedaan in Nieuwegein. Dankzij mijn stage ben ik hier in 2010 terechtgekomen”, legt Kaj uit.

Overname

In 2013 heeft Kaj het bedrijf overgenomen van de toenmalige eigenaar. Dat lijkt misschien heel snel, een overname na drie jaar, maar Kaj is ook bij het bedrijf aangenomen met het idee om de zaak over te nemen. “De vorige eigenaar was van plan om met pensioen te gaan, dus daarom kon het ook zo snel.”

Bij Staal Fysiotherapie & Training ben je aan het goede adres voor verschillende specialisaties, zoals manuele therapie, dry-needling en bekkentherapie. Manuele therapie richt zich op het verbeteren van de bewegingsvrijheid, afname van pijn en het verbeteren van je houding.

Dry needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren triggert, zodat spierverhardingen en verkrampingen snel en langdurig ontspannen raken. Als laatste wordt bekkentherapie gebruikt om klachten in het gehele buik-, bekken- en lage ruggebied bij mannen en vrouwen van alle leeftijden te verhelpen en te voorkomen.

Persoonlijke sfeer en aandacht

Wat bij Staal Fysiotherapie & Training vooral belangrijk is, is een persoonlijke sfeer en aandacht voor de persoon achter de klacht. Dat gebeurt al vanaf het moment dat je binnenkomt. In de open en lichte ontvangsthal zit een secretaresse die je welkom heet. “Het klinkt misschien een beetje gek, maar het zit hem in de kleine dingen”, legt Kaj uit.

De secretaresse zit ook niet ergens achter verscholen. Het personeel dat hier werkt is vriendelijk en staat altijd open voor een praatje. En afspraken kun je niet alleen online maken, maar is ook telefonisch mogelijk.

Open en gezellig

Wanneer je plaatsneemt in de wachtkamer zit je ook niet in een standaard wachtkamer, maar aan een stamtafel in het midden van de wachtkamer met stoelen eromheen. Dat levert interactie op.

“Je loopt niet door een lange gang en je wordt niet ergens vandaan geplukt en het pand mee ingenomen”, vertelt Kaj. “Aan de ene kant zijn de behandelkamers en aan de andere kant is de oefenzaal. Je ontmoet elkaar via de looproute. Ik heb wel eens het idee dat het een soort buurthuis is. Onze indeling is gewoon lekker gezellig. We hebben natuurlijk geen kleedjes op de tafels liggen, maar zo’n sfeer proberen we wel te creëren”, voegt hij er lachend aan toe.

Kwaliteit

Staal Fysiotherapie & Training heeft verschillende samenwerkingsverbanden met onder andere huisartsen, diëtisten, buurtzorg en thuiszorg. Daarnaast zijn ze bij meerdere netwerken aangesloten.

De bekendste daarvan zijn Schoudernetwerk Nederland en ParkinsonNet. Dat alles resulteert in een patiënttevredenheidscijfer van maar liefst een 9,4 in 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *