Vijf prachtlocaties voor nieuwe horeca

panden leeuwarden horeca

Leeuwarden is altijd in beweging. Op dit moment staan een aantal horecapanden in de stad te koop of te huur. Goed nieuws dus voor iedereen die ervan droomt een eigen horecazaak te beginnen. Heb jij een goed concept die nog een pand nodig heeft? Grijp dan nu je kans!

De horeca in Leeuwarden is een drukke markt. Er lijkt elke week weer een nieuwe zaak uit de grond te reizen, terwijl ondertussen andere zaken hun deuren sluiten. Het zorgt voor een broeiende markt waarop iedereen die wil, kan meedraaien. Op dit moment zijn er vijf horecapanden te koop of te huur aangeboden die wel eens interessant kunnen zijn. Mocht je dus jouw horecadroom willen vervullen, zit hier misschien wel iets voor jou bij.

Mauritshuis

Het Mauritshuis is sinds november vorig jaar gesloten. Het pand en de inboedel staan nu aangeboden voor volledige overname. Het kleine pandje op de Voorstreek 12 is knus en gezellig en biedt ruimte aan een eetcafé of restaurant. Dit pand is dus helemaal geschikt voor de ondernemer die kleinschalig lunch en diner wil aanbieden. Zowel koop als huur behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer info: Euro-Investments , +316 5372 9492.

Croissanterie Vittorio

De bekendste Croissanterie van Leeuwarden is ter overname aangeboden. Het concept heeft zich al bewezen en zit al 25 jaar in Leeuwarden. De zaak is recent vernieuwd, maar de huidige eigenaren gaan een nieuwe uitdaging aan. Wil je Leeuwarden dus voorzien van heerlijke lunchgerechten, broodjes en croissants? Dan is dit je kans om voor jezelf te beginnen onder de gerenommeerde naam Vittorio.

Locatie: Voorstreek 29

Meer info vind je hier.

Restaurant Amfora

Ook restaurant Amfora in de Oosterstraat wordt ter overname aangeboden. Het Mediterrane restaurant biedt plaats aan 60 à 70 gasten en is volledig ingericht. Het pand is gezellig en smaakvol ingericht en is zo over te nemen. Bovendien is de Oosterstraat een ontzettend gezellige winkelstraatje met vers en ambacht om de hoek.

Locatie: Nieuwe Oosterstraat 9

Meer info vind je hier.

Nieuwestad 135

Recht tegenover en naast de Zeeman staat een winkelpand te huur met een aanzienlijke winkeloppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen. Wil je bijvoorbeeld je eigen kledingwinkel beginnen? Dan is dit een uitgelezen locatie. Anderzijds behoort horeca zoals een restaurant of eetcafé ook tot de mogelijkheden. Hier kun je dus je volledig eigen zaak starten!

Huurprijs: € 13.500 pj

Meer info vind je hier.

El Mundo

Op de Wortelhaven in de binnenstad vind je El Mundo. In 2017 is de zaak opgericht en serveren ze 100% halal lunch- en dinergerechten. Echter wil de eigenaar nu iets anders gaan doen en heeft hij de gehele zaak te koop aangeboden. Dit is dus een unieke kans om een volledig ingerichte zaak over te nemen en je eigen (horeca)dromen waar te maken.

Locatie: Wortelhaven 81

Meer info vind je hier.

1 Reactie to “Vijf prachtlocaties voor nieuwe horeca”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *