058 Bikers organiseert ook dit jaar Sint-Run

De Motor Toer Club, opgericht door een groep enthousiaste motorrijders, zet zich ook dit jaar in voor de zieke kinderen in het MCL. De Sint-Run vindt plaats op 1 december aanstaande.

Op zaterdag gaan de motorrijders met hun motoren en een aantal auto’s met Sinterklaas en Pieten op naar de zieke kinderen in het ziekenhuis. Onderdeel van de stoet is ook een gepimpte motor, vol met Pieten poppen. De club voorziet de kinderen aldaar van pepernoten, cadeautjes en een knuffelbeestje.

Planning
Om 12:00 uur verzamelen de leden van 058 Bikers, Sinterklaas en zijn Pieten zich bij MotoPort op de Hemrik waar men met elkaar gaat lunchen. Rond 13:30 uur wordt begonnen met een rondrit door de binnenstad richting het MCL. De route gaat onder meer over de Voorstreek, Nieuwestad, Wirdumerdijk, Ruiterskwartier, het Stationsplein en de Schrans. Rond 13:50 verwachten ze met zijn allen op de Nieuwestad te vinden te zijn. De aankomst bij het MCL is rond de klok van 14:30 uur.

Een ontzettend leuke actie, maar er is nog hulp nodig. ‘Als er nog mensen zijn die nog mee willen rijden met de Sint-Run; wij zijn nog op zoek naar Cabrio’s om de Pieten mee te vervoeren. Aanmelden kan via onze website: www.058bikers.nl’, laat MotorPiet weten.

Tekst: Janneke Vonk
Foto: MotorPiet (eigen foto)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *