ZUID4 Food & Drinks is jouw nieuwe plek voor ontbijtjes, lunches en borrels!

Ken jij ZUID4 Food & Drinks al? Dit is sinds eind september jouw nieuwe plek voor ontbijtjes, lunches en borrels! De lunchroom zit aan het Zuiderplein, tegenover parkeergarage De Klanderij en naast de ING. Het was voor eigenaresse Daphne een droom die uitkwam.

Dit gebeurde overigens samen met haar moeder, vertelt Daphne. Het idee voor ZUID4 Food & Drinks kwam twee jaar geleden per toeval op het pad van het duo. Na een tijdje te hebben verbouwd, en tussendoor een Grand Café in Harlingen te hebben geopend, opent eind september ZUID4 Food & Drinks.

Gezond, fairtrade en biologisch

In ZUID4 Food & Drinks wordt gewerkt met fairtrade, gezonde en biologische producten tegen een betaalbare prijs. Het duo gaat voor vers, lokaal, biologisch, fairtrade en bovendien: gezond! En onder andere dankzij de flexwerkplekken is ZUID4 Food & Drinks voor iedereen toegankelijk.

Maar, waarom wordt alles gezond, fairtrade en biologisch aangeboden? nHeel simpel. Ze willen voeden in plaats van vullen. Naast superhippe en verse gerechten vind je hier ook smoothies, sappen, lekkere lokale bieren en andere drankjes. Een kop koffie met gebak is natuurlijk ook een optie.

Ook verkopen ze vegan proteïneproducten voor sporters. Die kun je in je smoothie of yoghurt verwerken, wat heerlijk is na het sporten of voor de juiste spieropbouw.

Binnentuin

Daarnaast heeft ZUID4 Food & Drinks een fijne binnentuin. Door de beschutting en heaters is het hier ook in de nazomer goed vertoeven. En aan de voorkant van het pand vind je nog een gezellig terras waar altijd wel iets te zien is.

Kom je met een grote groep of heb je een vergaderruimte nodig? Zowel de binnentuin als het pand zelf beschikt over vergaderruimtes die je kunt afhuren! En een vergaderlunch, ontbijt of borrel op locatie is ook mogelijk. Daarvoor kun je gerust contact opnemen met ZUID4 Food & Drinks. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden.

Zoals gezegd is ZUID4 Food & Drinks binnenkort ook op vrijdagavond geopend, met de mogelijkheden tot dineren. Met verschillende avondgerechten, vrolijke nummers en mooie borrelplanken is het hier goed vertoeven.

En qua feestgevoel is er dankzij pubquizen en een dj genoeg te doen. Kortom: ZUID4 Food & Drinks is de ideale plek om de vrijdagmiddagborrel te starten en het weekend in te luiden.

Allround medewerkers

Naast Daphne zijn er natuurlijk meer medewerkers die bij ZUID4 Food & Drinks werken. En alles wordt met zijn allen gedaan en bedacht! Zo is iedereen een allround medewerker. Ook iets als de gerechten worden met zijn allen bedacht en verfijnd door een chef-kok. “Dus de ene keer sta ik in de keuken, de volgende dag sta ik in de bediening”, vertelt Daphne.

Het restaurant is vanaf 30 september geopend, van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag is het restaurant tot 23.00 uur geopend. Daarnaast verzorgen ze ook catering op locatie en lunch- en vergaderarrangementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie of online je bestelling doorgeven? Die opties vind je op de website van het restaurant, www.zuid4foodanddrinks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *