Zo ziet een avondje bioscoop in Leeuwarden er straks uit

Net als de restaurants mogen ook de bioscopen vanaf 1 juni weer haar deuren open. Zo ook de pathébioscopen Tivoli en Cinema in Leeuwarden. Maar wat is er anders dan voor de coronacrisis?

Een spontaan bezoekje aan de bioscoop zit er helaas niet meer in. Het is namelijk verplicht om van te voren online je tickets te bestellen. Hierbij kun je ook niet meer zelf een stoel uitkiezen, maar een medewerker die op dat moment in de zaal aanwezig is, wijst je een plaats toe. In totaal mogen er maximaal dertig mensen in een zaal.

Goed om te weten: als je met maximaal twee personen of met je huishouden komt, dan mag je naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee mensen die niet tot je huishouden behoren, dan moet je altijd anderhalve meter afstand houden. Ook is er een aangepast aanbod aan snacks voor tijdens de film die zoveel mogelijk voorverpakt zijn. Deze kun je alleen contactloos of met pin betalen.

Pathé deelt het programma verder zodanig in dat films niet tegelijk beginnen en ook niet tegelijk klaar zijn, zodat de bioscoopbezoekers elkaar zo min mogelijk tegenkomen. De ticketverkoop is al gestart en het volledige programma kun je terugvinden op de website. Hier zijn ook alle maatregelen en richtlijnen terug te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *