Zin in zo’n lekker ijsje van La Venezia? Kom dan op tijd, want: de locatie moet dagelijks om 22.00 uur sluiten van de gemeente

De nachten worden langer en heter. Wanneer je dan ’s avonds even wil afkoelen met een ijsje is La Venezia natuurlijk een heerlijke plek! Kom wel op tijd naar de ijssalon, want de locatie moet om 22.00 uur sluiten van de gemeente. En dat is natuurlijk niet fijn tijdens dit soort warme dagen.

Op de deur hangt een kleine poster waarin wordt uitgelegd wat de situatie is en dat het géén beslissing van de ijssalon zelf is. Dit is de volledige tekst die op de foto te zien is:

“Nou ja zeg! Sta je voor een dichte deur! Wij blijven ook liever wat langer open. Maar van de gemeente Leeuwarden moeten wij om 22 uur sluiten. Verderop is een snackbar waar u nog wel ijs mag halen. Zo is het beleid van de gemeente. Wees dus niet boos op ons alsjeblieft maar bel 14058. En ik hoop dat u i.p.v. ons een andere horecagelegenheid bezoekt <3”

Kom dus op tijd naar de ijssalon! En nog belangrijker: neem het de mensen van de ijssalon niet kwalijk. Zij kunnen er ook niets aan doen.

La Venezia is dinsdag tot en met zondag geopend. Dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 22.00 uur, zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Ze maken lactosevrij, suikervrij en vegan ijs. Daarnaast is hun ijsrecept glutenvrij.

2 Reacties op “Zin in zo’n lekker ijsje van La Venezia? Kom dan op tijd, want: de locatie moet dagelijks om 22.00 uur sluiten van de gemeente”

  1. Misschien mag een ijsje uit de muur wel, zoals bij de snackbar een frikandel uit de muur trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *