Zin in een lekker broodje gezond? Bestel dan bij Haagens!

Op loopafstand van het station in het prachtig verbouwde Roemerhuys aan de Tesselschadestraat 35a, vind je de in juli vorig jaar geopende lunchroom Haagens. Hier kan je onder het genot van een lekker vers belegd broodje genieten van een goede sfeer.

Een restaurant met voor ieder wat wils; burgers, broodjes, salades, gebak, ze hebben het allemaal. Hun meest beroemde broodje is een broodje gezond. Knapperig afgebakken brood, kaas, ham en en een frisse salade welke wordt overgoten door onze eigen gemaakte saus (volgens geheim recept). Of ga voor een frisse salade, gezonde pokerbowl of heerlijke burger. 

Daarnaast staan er nog meer dan vijftig andere lekkere broodjes op de menukaart! Haagens staat voor vers, kwaliteit en gastvrijheid en de broodjes worden ter plekke vers voor je klaargemaakt. Daarnaast werken ze ook samen met de lokale bakker en slager, zodat je de beste kwaliteit krijgt. En dat proef je!

Bestellen kan hier. Je moet je bestelling nu nog afhalen. Maar achter de schermen zijn ze druk bezig met een bezorgdienst. Dus binnenkort zullen de eerste bezorg carvers rondrijden. #comingsoon 

Haagens is van maandag tot en met zaterdag open, van 09.00 tot en met 15.00 uur.

1 Reactie to “Zin in een lekker broodje gezond? Bestel dan bij Haagens!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *