Winactie: 10 x een lunch bij Lunchroom Haagens City aan het Zaailand

Eerder deze week schreven wij over Haagens Lunchroom, een nieuwe lunchroom die zijn deuren deze week opende aan het Zaailand 161 in Leeuwarden. Eigenlijk helemaal niet zo nieuw, want het is hun derde vestiging. Het is een trendy deli waar je terecht kunt voor heerlijke sandwiches, tosti’s, burgers en salades (en natuurlijk nog veel meer!).

Genoeg lekkers om uit te kiezen dus, onze absolute favoriet is toch wel het befaamde broodje gezond. En.. guess what?! Die kun jij winnen, helemaal gratis en voor niets! (heb je liever een ander broodje.. dat mag dan natuurlijk ook!) En niet alleen jij, wij mogen dit keer wel 10 winnaars blij maken voor een lunch t.w.v. 10 euro.

Win, win, win!

Ideaal om tijdens je lunchpauze even langs het nieuwe zaakje te wandelen en die lekkere lunch te scoren. Dat wil je winnen, toch?

Wat moet je doen?

Het is heel simpel: volg de facebookpagina van Haagens en tag hieronder je lunch-date, that’s it. Zo maak je automatisch kans op één van de 10 vouchers voor een lunch t.w.v. 10 euro.

Enneh… als je dan toch bezig bent: like Haagens even op Instagram!

Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 15 oktober 2021. De winnaars krijgen bericht. 

3 Reacties op “Winactie: 10 x een lunch bij Lunchroom Haagens City aan het Zaailand”

  1. Dat wil ik wel samen met een vriendin. Wij zijn namelijk helemaal fan van het broodje carpaccio.🙋🏼‍♀️

  2. Oe lekker!! Dat ziet er goed uit. Dat willen mijn zus en ik wel graag uitproberen. Misschien wel het nieuwe vaste adres😋😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *