Zestigste editie Harlinger Visserijdagen vandaag van start

We zijn er klaar voor: vanmiddag om 15u opent burgemeester Sluiter de zestigste editie van de Visserijdagen! De aankomende dagen is Harlingen dé plek waar je moet zijn en vieren we de Harlinger Visserijdagen met drie uitgebreide festivals!

Op donderdag beginnen we met ’t DOKfestival in de DOKtent op de Willemshaven. Met optredens van Electric Hollers, Van Dik Hout en Rowwen Hèze wordt het een spetterend optreden! De optredens beginnen om 19.30u en eindigen om 01.00u.

Via de website van de Harlinger Visserijdagen en VVV Harlingen kan je kaartjes kopen. Doe dit snel, want de kaartjes zijn bijna uitverkocht!

Harlinger Piratenfestijn

Op vrijdag, tijdens het Harlinger Piratenfestijn, staat het Hollands levenslied centraal! Vanaf 20u kan je op in de DOKtent op de Willemshaven genieten van spetterende optredens van onder andere Tim Douwsma, Django Wagner en Peter Beense. Ook Peer en Pijn en Jordy van den Boer zorgen voor een gezellig feestje. De kans is groot dat Peter en Django deze avond samen een duet zingen. Het hele programma:

  • Django Wagner begint om 21.45u
  • Peer en Pijn beginnen om 22.30u
  • Jordy van den Boer begint om 23.15u
  • Tim Douwsma begint om 00.00u
  • Peter Beense begint om 00.45u

Harlingen Live!

Op zaterdag worden de Harlinger Visserijdagen in stijl afgesloten met een groots vuurwerkspektakel. Vanaf de Willemshaven is alles goed te zien. Niet alleen het vuurwerk zorgt voor een knallende afsluiting, maar ook Vangrail en Memphis Maniacs zorgen tijdens Harlingen Live! voor een knallend einde!

  • Vangrail treedt op van 22.00u tot 00.00u
  • Memphis Maniacs treedt op van 00.00u tot 02.00u

Foto: Facebookpagina Visserijdagen Harlingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *