Zangeres Maan treedt op in Leeuwarden

Aanstaande zaterdag staat zangeres Maan opnieuw in Neushoorn. Met haar op dit moment populaire hits ‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Onverstaanbaar’ en ‘Zo kan het dus ook’ zal ze honderd procent zeker voor een spectaculaire avond zorgen en bij het publiek in de smaak vallen.

Maan kennen we als winnaar van The Voice of Holland in 2016. Ze deed mee omdat ze had gekozen voor een tussenjaar na het afronden van haar gymnasium op de middelbare school. Dit blijkt een geweldige keuze geweest te zijn. Het succes van Maan bleef niet beperkt tot het winnen van de tv-show. In de daarop volgende jaren heeft ze verschillende albums en singles uitgebracht die hoog hebben gescoord in de hitlijsten.

Fokke Simons

In het voorprogramma staat Fokke Simons, de nieuwe hiphopsensatie uit Amsterdam die komend jaar een landelijke tour op het programma heeft staan. Hoewel de naam doet vermoeden dat het om één persoon gaat, is dit niet juist. Fokke Simons bestaat namelijk uit meerdere mensen: Jackson Talent, Ritselaar, Trophe en Bob from the Corner. Waarom wel voor deze naam gekozen is, heeft te maken met de plek waar ze elkaar in 2018 voor het eerst hebben ontmoet. Dit was in een woning aan de, jawel, Fokke Simonszstraat in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *