Word deze zomer zo klein als een insect in Park Vijversburg

Natuur en Cultuurpark Vijversburg, ook bekend als ‘Bos van Ypey’, heeft kunst als beleving en is het perfecte park voor een mooie wandeling voor jong en oud!

Loop bijvoorbeeld over de verzonken brug en wandel over de eindeloze slingerpaadjes in het Rijksmonumentale park. Ga met een vlot op ontdekkingsreis in het waterlabyrint en geniet van de bloemenpracht naar het ontwerp van Piet Oudolf. Ervaar het kunstlandschap van Tobias Rehberger en bekijk het park vanuit zijn kunstzinnige boomhut.

Metershoge insecten

Leuk om te weten: het Paviljoen in het park is enkele jaren geleden uitgeroepen tot een van de veertig mooiste gebouwen van Europa! En in de zomerperiode vind je in Vijversburg een nieuwe tentoonstelling.

Mensen met angst voor insecten kunnen het beste even wegklikken, want vanaf 3 juli staat Park Vijversburg zes weken lang in het teken van deze kriebelbeestjes! Sta oog in oog met een zeven meter grote duizendpoot, hoor het klapperen van de vleugels van een vlinder en leef je uit op het activiteitenplein.

Tickets voor Giga Insecta bestel je binnenkort via www.vijversburg.nl. Let op: in deze periode is de toegangsprijs van Park Vijversburg tijdelijk €5,- en tijdens het weekend van 23 en 24 juli wordt de Koi show georganiseerd.

1 Reactie to “Word deze zomer zo klein als een insect in Park Vijversburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *