Wokpaleis Fryslân E10 de veelzijdigheid van de aziatische keuken!


De wereldkeuken is dichtbij. Voor internationale smaken en gerechten hoef je niet op reis; het is als een wereldkeuken vlakbij huis. Hier draait het om het delen van smaken, het ontdekken van nieuwe culinaire hoogstandjes, en genieten van het gezelschap op een gezellige plek! Het menu van Wokpaleis Fryslân biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit diverse landen, waardoor elke maaltijd een smaakvolle ontdekkingsreis wordt. Of je nu een sushiliefhebber bent, houdt van de Mediterrane keuken of kiest voor smaken van dichterbij huis; hier kun je werkelijk alle kanten op!

In het hart van het restaurant onthult een open keuken het vakmanschap achter de schermen. Ervaren koks bereiden live de gerechten, waarbij verse ingrediënten de hoofdrol spelen. Het is een feest voor de zintuigen. Door geuren van exotische kruiden en specerijen komen de smaken tot leven.

Kerst: All-In Dining. Het is bijna Kerst! En dat wordt ook hier feestelijk gevierd met heerlijk eten tijdens Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag. Tijdens de feestdagen gaat Wokpaleis Fryslân een stapje verder om gasten mee te nemen op een magische culinaire reis. Speciaal voor kerst introduceren ze een all-in dining ervaring voor 2,5 uur, inclusief drankjes. Het koude- en warme buffet biedt een scala aan gerechten uit wereldse keukens, en het dessertbuffet verleidt de zoetekauwen, met onder andere een chocoladefontein! Ook aan de jongsten is gedacht met een speciaal kinderbuffet en een plek voor de kinderen om na het eten te kunnen spelen.

Culinaire belevenis. Of je nu komt voor een informele avond met vrienden, een gezellige familiebijeenkomst, of een romantisch diner voor twee, Wokpaleis Fryslân heeft voor ieder wat wils. Van individuele hapjes tot een uitgebreide sushi en van intieme diners tot uitbundige kerstvieringen, de deuren van Wokpaleis Fryslân staan altijd open voor een culinaire belevenis vol smaak en gezelligheid.

Reserveren is eenvoudig, of het nu via de website is of met een belletje naar 0511 43 22 22. Achter de deur van Wokpaleis Fryslân wacht niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook de belofte van een onvergetelijke avond vol culinaire ontdekkingen en gezelligheid.

Beleef de veelzijdigheid van de Aziatische en wereldse keuken bij Wokpaleis Fryslân! Wanneer je bij Wokpaleis Fryslân binnenstapt, betreed je niet zomaar een restaurant; je begint aan een culinaire reis die je meeneemt door de verrukkelijke smaken van verschillende keukens. Van de verfijning van Japan tot de heerlijke gerechten uit Italië; en van de vertrouwde Nederlandse keuken door naar het kruidige eten van Indonesië. Voor wereldsegerechten hoef je niet op reis; het is als een wereldkeuken vlakbij huis.

Ook voor je bedrijfsuitje ben je natuurlijk van harte welkom bij Wokpaleis Fryslân. Er zijn meer dan genoeg parkeerplekken en het restaurant is goed bereikbaar. In het gebouw zijn ook meerdere plekken waar je met je team (of het hele bedrijf!) gezellig samen kunt genieten van al het lekkers dat in de open keuken van Wokpaleis Fryslân wordt bereid. Reserveren kan eenvoudig via de website of met een belletje naar 0511 43 22 22.

Rijksstraatweg 17, Ryptsjerk Wokpaleis Fryslân E10 0511 43 22 22 wokpaleisfryslan.nl Wokpaleis Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *