Winactie: vijf keer een zak oliebollen/krentenbollen/mix van beiden van Oliebollenkraam Leeuwarden!

Het einde van het jaar nadert, dus het is weer oliebollenseizoen. Wij kunnen er iedere dag wel eentje op. En een van de beste plekken om oliebollen te halen, is de oliebollenkraam van Jeffrey op de Nieuwestad! Sterker nog: de oliebollen zijn als enige in Leeuwarden met goud bekroond!

Bij Jeffrey voor de kraam sta je sowieso te watertanden! Natuurlijk zijn daar de ‘standaard’ olie- en krentenbollen (allebei veganistisch, wat goed is om te weten), maar kun je hier ook kiezen voor wafels in allerlei smaken, appelbeignets, appel-, bananen-, nutella-, hagelslag-, mars-, tompoes- en mokkabollen. Er is meer dan genoeg keus!

Maar voor vandaag houden we het ‘simpel’, want in samenwerking met Jeffrey mogen wij vijf mensen blij maken met een zak oliebollen, krentenbollen of een mix van beiden! Dit is naar jouw eigen keus in te vullen. Dat is een lekkere winactie!

Het is heel simpel: volg de Facebookpagina van de Oliebollenkraan Nieuwestad en tag onder ons Facebookbericht een oliebol. That’s it. Zo maak je automatisch kans op één van de vijf zakken oliebollen!

Deze winactie loopt van 11 december ’22 tot 18 december ’22. De winnaars krijgen bericht.

1 Reactie to “Winactie: vijf keer een zak oliebollen/krentenbollen/mix van beiden van Oliebollenkraam Leeuwarden!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *